Aktiviteter

Godt nytår til jer alle

D. 6. januar har vi den første sy-café dag og d. 7. januar den første demonstration i år - alle er velkomne.

fra d. 12. - 28. januar har vi JANUAR UDSALG, med 50% rabat på alle julestofferne og rigtig mange andre gode tilbud - det bliver værd at køre efter.

Håber at se rigtig mange af jer i det nye år.

De bedste hilsner fra Bente

 

Demonstrationer

2. lørdag i måneden vil der være forskellige demonstrationer i butikken. Forskellige teknikker indenfor patchwork. Bøgelund Patchwork vil være vært med en kop kaffe. demonstrationen vil vare ca. 15 min. og vil kunne overværes i tidsrummet kl. 10-12 på lørdage. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Det er gratis at deltage.

2017

7. jan.

11. feb.

11. marts

6. maj

10. juni

 

 

 

Sy-Cafe

Har du lyst til at mødes med andre med interesse for patchwork? Så er sy-cafén noget for dig. Vi udveklser tips og ideer. Hygger os og får lidt kaffe. Vi mødes kl. 10-13 hos Bøgelund Patchwork, Bøgelundgyden 15, 5500 Middelfart.

Det er gratis at deltage.

I foråret 2017 mødes vi fredage: 6. jan. - 3. feb. - 3. marts - 5. maj - 2. juni

                                               

 

 

 

 

 


 

Der findes ingen produkter i denne kategori.

Bøgelund Patchwork

Vi fører alt indenfor patchwork og har omkring 3000 forskellige patchwork stoffer på lager. - Mange motivstoffer også til børnetøj - Ensfarvet lærred -Mellemfoer (også bomulds-mellemfoer) -Tilbehør til patchwork: skærerplade, rulleknive, linealer, quiltetråd, nåle, sakse, karton mm. -Bøger om patchwork -Mønstre -Sykits Større grupper modtages gerne efter aftale, også udenfor normal åbningstid. I åbningstiden er der altid kaffe og the på kanden.

Kontakt os

Telefon
64402221
Kontakt mail
bogelund@quilt-fyn.dk

Facebook